Arbeta säkert vid ditt sovrumsfönster med en byggställning

Att arbeta i ett fönster på en övervåning är i praktiken ganska svårt. Speciellt om du inte känner till eller besitter kunskaperna och materialen. Den praktiska lösningen för detta är en byggställningskonsol, även känd som en alternativ brygga. Denna ställning kommer att säkerställa att du på ett säkert sätt kan måla, rengöra eller underhålla ditt kvistfönster.

Vad är en nödkonsol?

En nödkonsol är ett användbart hjälpmedel för att nå takfönstret och måste fästas på den mobila byggnadsställningen. Först och främst bygger du din byggnadsställning, sedan fäster du den alternativa byggnadsställningen på din fasta byggnadsställning. Produkten är enkel att justera så att du alltid kan arbeta säkert. Det är naturligtvis viktigt att T-stycket, även kallat stämpel, vilar på taket. Detta är viktigt, annars har konsolen ingen styvhet på takets sida.

Visste du att?

Konsolen är lätt att justera genom röret i mitten. När du tar ut det här röret kan du använda en plattform. Om du lämnar röret däremellan kan det finnas två våningar här.
När det blåser är det klokt att inte använda denna produkt till mer än till vindkraft fyra.

Lätt att montera och inga skador

Konsolerna är gjorda på ett sådant sätt att du behöver oroa dig så lite som möjligt. Produkterna är lätta att fästa på byggnadsställningen, att justera och demontera. Dessutom är stämplarna (T-stycket) försedda med plast så att ditt tak inte skadas.